top of page

IT VN взяла участь у найбльшій технологічній події року — IT Arena 2024



🚀 На запрошення колег із LvivITCluster, СЕО IT VN Дарія Нишпорська взяла участь у найбільшій технологічній події року — IT Arena 2024. Захід об'єднав понад 5500 учасників із понад 30 країн світу та став чудовою платформою для обміну досвідом і знаннями між представниками інноваційного бізнесу, стартапів та продуктових компаній.


В рамках події також представлено потреби та спроможності спільноти у рамках панельної дискусії "MATCHMAKING FOR EU-UKRAINE TECH CLUSTERS: DEVELOPING STRATEGIC PARTNERSHIPS", що відбулася в межах програми EU4Business: відновлення, конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП за фінансування ЄС та уряду Німеччини.


Це дозволило підвищити впізнаваність наших компаній та укріпити наш курс на інтернаціоналізацію діяльності.

________________________________________________________________

Програма міжнародної співпраці «EU4Business: відновлення, конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП» спільно фінансується Європейським Союзом та урядом Німеччини і реалізується німецькою федеральною компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH. Програма спрямована на підтримку економічної стійкості, відновлення та зростання України, створення кращих умов для розвитку українських малих і середніх підприємств (МСП), а також підтримку інновацій та експорту. Детальніше: http://www.eu4business.org.ua.

Зміст публікації є виключною моєю відповідальністю і не обов’язково відображає позицію Європейського Союзу, уряду Німеччини, GIZ.

Comentarios


bottom of page